Ukomplisert og ekstra pålitelig: Spritbrenner

En brenner kan brukes med både gassbokser og bensin. En spritbrenner er et praktisk og helt ukomplisert alternativ! For den er fullstendig pålitelig, vedlikeholdsfri og fungerer problemfritt dersom et ikke er de helt kalde temperaturene. I tillegg får du kjøpt rødsprit nesten over alt og det er billig.

Da trenger du ikke lete lenge etter passende brensel når du er ute å reiser, for enhver butikk og krambod selger rødsprit sammen med rengjøringsmiddel. Derfor er driftskostnaden til en spritbrenner ikke den store utgiften, siden det ikke er montert deler som krever mye vedlikehold og må repareres etter hvert.

Prinsippet til brenneren er helt enkelt. Fyll brensel i spritbrenneren, tenn på, kjele på - ferdig. Den kompakte konstruksjonen inneholder en effektiv vindbeskyttelse, ofte er det med et helt sett med kjeler i forskjellige størrelser. Takket være det stabile stativet finner man raskt en passende kokeplass. Temperaturen regulerer du enkelt ved hjelp av dekselet og etter noen få forsøk vil fjellkokken klare å trylle fram et flott måltid - akkurat som hjemme. Trangia tilbyr for sine stormkjøkken praktisk og godt uprøvd tilbehør som f.eks. en finurlig kombinasjon av pastasil og skjærefjøl.

En annen fordel med spritbrenneren er at den nesten er helt lydløs. Man kan nyte naturens ro og har ikke den støyende brennelyden som nesten høres ut som et jetfly. Men på sene høstdager og om vinteren er spritbrenneren mer sakte enn en bensinbrenner eller en gassbrenner, noe som ved første øyekast er et minus. Men hvem bryr seg virkelig om noen få minutter når luften fortsatt er behagelig og man slapper av og skal nyte ferien?

€ 5 straks
For din neste bestilling
Nei takk.

Vær oppmerksom på at vi bruker informasjonskapsler for å forbedre bruken av dette nettstedet. Hvis du surfer videre på siden, godtar du bruken av informasjonskapsler.