Hengekøyer: Utrolig komfortable og laget for den gode følelsen

Hengekøyer finnes i mange fine design og forskjellige konstruksjoner. Fra den tradisjonelle, fargesprakende hengekøyen i stoff til den lette reisehengekøyen. En finner noe for enhver smak og ethvert formål! Hengestolen forvandler lesehjørne i stua til et behagelig yndlingssted - og barna kan glede seg over en barnehengekøye.
Expeds lette hengekøye tar så lite plass at de passer i enhver klatresekk. Slik har du på få blunk satt opp en koselig hvileplass i skyggen til lunsjen når du er ute å buldrer og klatrer. Husk å ta med en liten pute hjemmefra eller pakk ned en praktisk reisepute og en avslappet halvtime er i boks. På campingplassen er det ingen sak å sette opp hengekøyen mellom to trær. På glohete dager trenger man ikke lenger å bekymre seg for solbeskyttelsen for den lille siestaen.Mange varianter på hengekøyer

  • Stoffhengekøyer: Den vanligste typen uten tverrstang i endene. Hvis du noen gang har vært i Sør-Amerika på Amazonas har du sikkert sett denne typen. De er meget behagelige og man sover i en god høyde over bakken. Man ligger på tvers og ryggen er rett. Uansett i hvilken retning man snur seg, hengekøyen omslutter kroppen - rett og slett superbehagelig!
  • Hengekøyer med stang: Stangen holder liggeunderlaget stramt og det er lett å komme seg inn i køya. Man ligger i midten, jo lengre stengene er, desto mer stabilt ligger man. Fordi stengene gjør at hengekøyen hele tiden er stram, trenger man ikke feste den så langt over bakken som en hengekøye i bare stoff.
  • Nettinghengekøyer: Som navnet sier, er de laget av en netting. Den tilpasser seg kroppen helt perfekt uten å brette seg, og man ligger behagelig og godt. Og luften kan sirkulere nedenfra. Derfor passer slike nettinghengekøyer perfekt for varme sommerdager. Samtidig er de meget stabile og brukes ofte som dobbel hengekøye.

Praktiske tillegg ved bruk hjemme.

En riktig hengekøye kan naturligvis også settes opp hjemme i boden eller på verandaen. Den personlige yndlingsplassen for lesing og avslapping er enkel og rask å sette opp og rydde unna igjen. Hva med en fin hengestol? En passende ramme sørger for at du ikke trenger å bore noen hull i veggen for å feste hengekøyen trygt.

€ 5 straks
For din neste bestilling
Nei takk.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. Når du benytter deg av nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler.