Løpesokker til jogging, terrengløping, for konkurranser og treningsøkter

Spesielle sportssokker anbefales på det sterkeste når man skal løpe. På lik linje med løpesko eller klær til løping, sørger løpesokker for merkbart mer komfort underveis. Avhengig av årstiden og bruksområde kan man bruke forskjellige modeller. Falke, CEP, Rohner og X-Socks har veldig gode sokker i produktutvalget sitt.

Hva som er viktig ved kjøp av løpesokker

Helt avgjørende for en behagelig løpesokk er at den sitter tett uten å slå rynker.
  • Slik unngår man ubehagelige pressområder og blemmer, noe som ikke bare er viktig ved lange løp. For med smerter er det ingen som klarer å løpe avslappet.
Like viktig er en tørr fot.
  • Løpesokker er pustende og er laget av funksjonelle materialer. Enten bruker man en ren kunstfibervariant, eller så lager produsenten en blanding av bomull og syntetiske materialer. Slik får man en perfekt styring av fuktigheten, svette opptas direkte og ledes bort fra huden.
I tillegg til en tørr fot har løpesokker også en luktnøytraliserende effekt.
  • Sokker med spesielt behandlet vev som Polygiene hindrer at svettenedbrytende bakterier kan begynne å jobbe. De naturlige egenskapene til merinoull er meget behagelige også når man jogger eller løper i terrenget, her finner løpere det de trenger hos Icebreaker.

Modeller for sommer, vinter og konkurranse

Ved sommerlige forhold er det godt med luftig lette og upåfallende ankelsokker. Når dagene blir kortere, temperaturen synker og man tar turen sin i skumringen, bruker løpere ofte tykkere sokker. Løpere synes nok at sokker med kompresjon er en veldig teknisk variant. Kompresjonsstrømper er strikket tett og brukes tettsittende. Slik får man et bestemt press mot leggmuskulaturen, noe som virker avslappende og underbygger regenerering.
Det finnes riktige sokker for hvert bruksområde, hver temperatur og hver type løping. Derfor vil man alltid finne den passende sokken, uansett om foten er litt bredere bygd eller heller av den smale og sarte typen. Det som er spesielt hensiktsmessig for fjell- og tursokker, eller i polstrede sokker til skikjøring, er like komfortabelt når man jogger eller driver med terrengløpingen.

€ 5 straks
For din neste bestilling
Nei takk.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. Når du benytter deg av nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler.