Levering og betaling

Når vi sender bestillingen din ut på sin videre ferd, da starter en hurtigrundgang uten at du får unødvendig ekstra bagasje! Det betyr: Vårt logistikkteam behandler bestillingen din lynraskt. Og det til reale priser uten skjulte ekstrakostnader!

Det beste ved våre fraktkostnader er: Stort sett så betaler du ingen! For til Norge leverer vi allerede fra en bestillingsverdi på 150 € fraktfritt!

Våre fraktkostnader

Leveringsland Fraktkostnader
Norge 9,95 €
inntil 150 € bestillingsverdi
fri frakt
fra bestillingsverdi på 150 €

Rask levering

Andre kaller det ekspressforsendelse og krever ekstra betalt - hos oss er det vanlig rutine å sende raskt!

Enkelt sagt: Dersom du bestiller og betaler i dag innen kl. 14:00, går bestillingen din vanligvis også ut i dag! Det har vært slik med over 90 % av pakkene som ble sendt ut de siste 12 månedene!

* Ved bestillinger søndag til og med torsdag. Kun dersom produktet er på lager og det ikke er en sykkel/ramme. Gjelder ikke ved bankoverføring. I noen sjeldne tilfeller kan forsendelsen ta litt lenger tid.

Betalingsalternativer

Også for våre betalingsalternativer gjelder: Vi ønsker å gjøre handelen så enkel som mulig for deg. Og enda viktigere: Alt dette uten noen innfløkte "servicegebyrer".

Oversikt over våre betalingsalternativer


Merknader Avvikende leveringsadresse
Kredittkort
(inntil 1500 €)

Vi aksepterer Visa og Mastercard .


PayPal Under bestillingsprosessen blir du automatisk ledet videre til PayPal.com .

* Vær oppmerksom på at du ved betaling fra utlandet må betale alle gebyrer, også de til mottaker. Vi sender bestillingen din når hele fakturabeløpet har kommet inn på vår konto.

€ 5 straks
For din neste bestilling
Nei takk.