Med fotosekken i utmark

Ønsker man en sekk som beskytter et dyrt fotoapparat og kostbart utstyr og som er god å ha på seg, da må man ha en fotosekk. For det blir fort litt å bære på når man har speilreflekskamera, objektiver, blits, stativ og annet som skal være med. Har man et systemkamera eller et lite digitalt et, da er en polstret veske det riktige valget. Den beskytter det verdifulle innholdet mot støt, møkk og tyver.

Den riktige fotosekken for utstyret

Markedet byr på fotosekker for alle bruksområder. Proffe og store hobbyfotografer bærer på utstyret sitt i en ryggsekk med polstrede kamerarom. En slik sekk har en god oppdeling med rom som tilpasses til de forskjellige objektivene, rom for småtilbehør og mat. I tillegg er et feste for stativet hensiktsmessig. For hvem gidder å bære på det tunge stativet i hånden når man hele dagen er på fototur i fjellet?
Utstyrsdetaljer, deriblant et integrert regntrekk og et drikkesystemfeste, er også nyttige når man er ute på tur. F-Stop Gear og Mindshift er kjente merkenavn innen dette segmentet. Kameraryggsekkene deres beskrives som praktiske, gjennomtenkte og av god kvalitet. Når det gjelder mindre kameraer er det vanligvis nok men en fotoveske med skulderreim eller en praktisk festemulighet på fjellsekken. Her har du den passende løsningen uansett om det er en veske med urbant design for byturer eller en innvendig veske for ryggsekken du er ute etter.

Bærekomfort, håndtering og tyverisikring

En kameraryggsekk eller en kameraveske viser hvor mye den duger når den brukes. For at vekten av fotoutstyret skal kunne bæres behagelig, er det viktig at en god ryggsekk har et ordentlig bæresystem med polstret hoftebelte. Kamera og utstyr må være godt beskyttet, lett tilgjengelig og holde seg på plass dagen lang. Da er en rask tilgang med glidelås praktisk. Slik kan man åpne hovedrommet helt og fotografen beholder oversikten. Fordelen med denne løsningen er at man får tilgang til hele fotoutstyret med en gang.
Noen produsenter, deriblant Pacsafe, er veldig opptatt av sikkerheten. Glidlåser og spenner kan låses, beltene er forsterket med vaiere i rustfritt stål og materialer som blokkerer RFID-stråler hindrer datatyveri.

€ 5 straks
For din neste bestilling
Nei takk.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. Når du benytter deg av nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler.