100 % ekte bidrag fra andre Bergfreunde!

Hva gjør vi med innleggene?

Hva gjør vi med innleggene?

Vi synes: Ingenting er mer pålitelig en den rene og fulle sannhet. Særlig når det dreier seg om utstyr og det er tilbakemeldinger fra dem som har brukt det. For å kunne tilby pålitelige bidrag, jobber vi etter følgende retningslinjer.

Si hvordan det er!

Hvis utstyret ikke holder hva det lover, må det bli sagt! Derfor sletter vi ingen bidrag bare fordi de er negative! Tvert i mot: Vi takker fordi vi hiver "skrammel" ut av sortimentet.

Vi kaster et blikk på det...

Vi holder et øye med bidragene. Og med "vi" mener vi først og fremst teamet vårt. Men ettersom vi naturligvis ikke alltid kan lese alle bidragene, gleder vi oss over merknader fra dere.

Kommentarer offentliggjøres

Dersom vi kommenterer bidrag fra dere eller griper inn på andre måter som nevnt nedenfor, vil dette bli synlig for alle og vises med en begrunnelse. Dessuten får forfatteren av bidraget en info- e-post.

I tvilstilfeller sørger vi for at det blir anstendig...

Samme hva: Det må være anstendig. Derfor sletter vi bidrag som krenker gjeldende lov eller opphavsrettigheter. Vær snill og grei mot hverandre som alltid.

Reklame har ikke sjans!

Dersom vi finner klossete reklamefraser i bidragene, vil vi slette disse og eller trekke de fra den gjennomsnittlige vurderingsberegningen. Men det er selvfølgelig lov å skryte.

Kryssreferanser er velkommen.

Vi ønsker at dere også viser til andre informasjonskilder eller produkter. I tilfelle av at noen med henvisninger til andre sider driver med tull, forbeholder vi oss retten til å fjerne linkene fra disse bidragene.

Er det virkelig sant?

Dersom vi finner et virkelighetsfjernt bidrag, eller som ikke har med produktet å gjøre, tar vi forbehold om å ikke beregne disse i den gjennomsnittlige vurderingen. Bidragsteksten blir imidlertid værende online med tilsvarende merknad.

Fremhevede kundebilder & videoer.

Vi gleder oss over kundebilder & -videoer og vil gjerne fremheve ekstra gode bidrag som er forståelig uten kontekst på forskjellige steder i butikken ( f.eks. ved detaljvisning på varesiden). Vi håper du har forståelse for at reklamasjonsbilder ikke kan fremheves pga. manglende kontekst.

Bergfreunde-teamet viser flagg

Bidrag fra Bergfreunde-teamet eller representanter av produsentene blir også markert for dere på tilsvarende måte. Dermed vet dere alltid hvem som står bak og kan selv legge sammen to og to.

Forresten: Hvis du vil hjelpe til å sikre kvaliteten på bidragene, da kan du bruke hjelpsom-funksjonen for å fremheve ekstra hjelpsomme bidrag. Dessuten skal vi se på alle bidrag som dere melder som upassende.

Med dette sier vi: Kos dere med bidrag fra andre fjellfolk. Hvis du har noe på hjertet... så si det!

Har du flere spørsmål? Vår kundeservice hjelper deg gjerne:

€ 5 straks
For din neste bestilling
Nei takk.

Vær oppmerksom på at vi bruker informasjonskapsler for å forbedre bruken av dette nettstedet. Hvis du surfer videre på siden, godtar du bruken av informasjonskapsler.